Jul i Bardu og Målselvdalen er en årbok utgitt av Målselv Mållag. Formålet med juleheftet er å ta vare på kulturarven i bygdene våre. Årboka har blitt utgitt hvert år siden 1963.

Redaksjonsnemd er for tiden:

- Erik Myre ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )

- Terje Dahl

- Torunn Inger Foshaug ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )

- Magnhild Henriksen

Alle er velkommen med stoff til årboka. Fristen for å sende inn stoff til årets utgave er 1. september hvert år, men redaksjonen tar i mot stoff hele året. Primært ønskes det at artikler sendes inn elektronisk til redaksjonen (se e-post over). Dersom du leverer stoff på papir, skriv helst bare på en side av arket og bruk A4 format.

 

Jul i Bardu og Målselvdalen har adresse:

 Jul i Bardu og Målselvdalen
 Bjørnsmoveien
 9360 Bardu
 Telefon Målselv: 415 53 373 /  Bardu: 906 71 982

Vedlagte PDF fil kan du åpne i din PDF leser. Når du har gjort det kan du benytte de utmerkede søkefunksjonene i PDF leseren til å søke etter artikler i Jul i Bardu og Målselvdalen. Redaksjonen i Jul i Bardu og Målselvdalen har laget en innholdsfortegnelse som dekker 48 årganger fra starten i 1963 til utgaven i 2010. Finner du noe av interesse kan du kontakte redaksjonen av årboka. Årgangene finnes fortsatt å få kjøpt innbundet med 8 årganger pr. bok. Jul i Bardu og Målselvdalen finnes også på bibliotekene i bygda. 

 Jul i Bardu og Malselvdalen - Innhold (PDF)